اطلاعیه تخفیف دانشجویی نیم سال اول 96-95

۱۱ مهر ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۳ کد خبر : ۳۵۰۰ اطلاعیه ها
-
بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان واجد شرایط استفاده از تخفیف دانشجویی در نیمسال  اول 96-95 می رساند  آن عزیزان می بایست از مورخ 95/07/10 الی 95/08/30 با مراجعه به سایت واحد شهرری حوزه معاونت دانشجویی قسمت  " امور رفاهی " فرم مربوطه را دانلود نموده و پس از تکمیل از تاریخ 95/08/01لغایت95/08/30 با در دست داشتن مدارک خود به دفتر امور دانشجوئی واقع در طبقه همکف ساختمان IT ( مجتمع یادگار امام (ره) ) مراجعه نمایند . بدیهی است به درخواست هایی که بعد از زمان مقرر ارائه می گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

تذکر مهم : دانشکده های صفائیه و شیخ صدوق به دفاترامور دانشجوئی مستقر در دانشکده مراجعه نمایند.

جهت دریافت فرم تخفیف کلیک نمائید.

امور دانشجوئی