جشنواره از حماسه تا حماسه

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۰ کد : ۷۳۲۰ اخبار معاونت
جشنواره از حماسه تا حماسه

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می کند:

در راستای اهمیت استفاده از رسانه های مجازی به عنوان یکی از اقطاب اثرگذار و بستری برای اجرای برنامه های فرهنگی، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در نظر دارد جشنواره سراسری«از حماسه تا حماسه » ویژه خانواده دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشجویان، اساتید و کارکنان را با هدف تقویت نهادهای اثرگذار اجتماعی، جریان سازی فرهنگی، تولید محتوا، شناسایی، حمایت و پرورش استعدادها برتر در فضای مجازی برگزار نماید.

خلاصه دستورالعمل جشنواره از حماسه تا حماسه به شرح ذیل می باشد:

موضوعات محوری

1. حماسه دفاع مقدس 31 شهریور
  2. اربعین حسینی 17 مهر
  3. حماسه 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی
  4. حماسه 16آذر روز دانشجو
  5. حماسه 9دی برائت از فتنه
  6. شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی
  7. حماسه 22 بهمن ماه پیروزی انقلاب اسلامی

دامنه برگزاری جشنواره

جشنواره در سه سطح واحد، استان و کشوری ویژه دانشجویان، اساتید و کارمندان   دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد.

زمان و نحوه برگزاری

دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی در ابتدا نشانی سایت کانال و صفحه فعال خود در فضای مجازی را به نحوی که واحد دانشگاهی اطلاع رسانی می کند، ثبت نمایند.

از زمان ثبت، شرط شرکت در جشنواره انتشار حداقل 5 پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی در موضوعات محوری جشنواره است. افرادی که تعداد پست های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

مقررات ارسال آثار جشنواره

1. علاقمندان برای شرکت در جشنواره می بایست آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند، منتشر کنند.

2.در پست های اینستاگرامی تولید شده و یا در کانال های مربوطه باید از هشتگ های مطروحه در دستورالعمل پیوست استفاده گردد.

جهت ثبت نام می توانید به دفتر امور فرهنگی و اجتماعی واحد واقع در طبقه دوم نمازخانه مراجعه و یا با شماره 55229300 تماس حاصل فرمائید.

جهت ثبت نام آنلاین کلیک نمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، دستورالعمل مربوطه را  می توانید در ذیل مشاهده نمایید و یا به سایت www.farhangi.iau.ir مراجعه نمایید.