برگزاری شب های شعر

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۴ کد : ۷۸۲۲ اطلاعیه ها

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد به منظور شناسائی، شناساندن و پرورش شعرای برجسته شب های شعر را به صورت منظم در واحدها با شعر خوانی دانشجویان، استاتید، کارکنان و نقش آفرینی اساتید محترم گروه های ادبیات و زبان فارسی به عنوان ارزیاب برگزار نماید. پس از برگزاری جلسات شعرخوانی از میان عزیزان شاعر تعدادی انتخاب تا 15 اسفند ماه 1399 به اداره کل فرهنگی و اجتماعی معرفی خواهند شد.

شب های شعر از فروردین ماه به صورت منظم برگزار خواهد شد و اشعار منتخب در قالب مجموعه اشعار منتشر خواهد شد و از شعرای منتخب تجلیل می گردد همچنین پیگیری خواهد شد که در صورت امکان و در جلسه شعرخوانی در حضور رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، یکی از این منتخبین حضور یابند.

موضوعات پیشنهادی برای اشعار :

انقلاب اسلامی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مکتب مقاومت شهدای مدافع حرم شهدای دفاعی هسته ای جهاد، ایثار و شهادت موضوعات آزاد