راه اندازی ارایه خدمات تلفنی و مکاتبه ای در حوزه سلامت و مشاوره

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۹۱۱ اخبار معاونت

دکتر علی شهابی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان و استادان در واحد؛ حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی تصمیم به راه اندازی ارایه خدمات به صورت تلفنی و مکاتبه ای در حوزه سلامت و مشاوره اجتماعی، فرهنگی و مذهبی نموده است.

با شیوع بیماری کرونا در کشور، مردم سوالات فراوانی در خصوص علایم این بیماری و نحوه برخورد با آن را دارند که به همین منظور برنامه ریزی لازم برای پاسخگویی و مشاوره به این مطالبه به صورت تلفنی و مکاتبه ای توسط حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری علاوه بر ارایه حضوری خدمات؛ صورت گرفته است. همچنین متقاضیان محترم می توانند سوالات خود را در سایر موضوعات نیز از پزشک مستقر در واحد مطرح نمایند.

وی همچنین اعلام نمود: شیوع بیماری کرونا منجر به بروز کاهش امید، دلسردی و افسردگی در بعضی خانواده ها شده که مشاوره به کمتر شدن استرس افراد کمک می کند. دفتر مشاوره موضوعات اجتماعی، فرهنگی و مذهبی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با هدف راهنمایی و ارایه راه حل به متقاضیان به صورت تلفنی و مکاتبه ای راه اندازی گردیده است. افراد بدون فاش شدن هویتشان می توانند به صورت تلفنی و مکاتبه ای با مشاور واحد ارتباط برقرار کنند و در خصوص موضوعات مختلف راهنمایی دریافت نمایند.

شهابی تصریح کرد: در این دفتر روزانه مشاوره‌های خانواده، سلامت روان، نوجوانان و جوانان؛ پاسخ به سوالات و ابهامات مذهبی و فرهنگی به دانشجویان، کارمندان و استادان انجام می گیرد، در واقع این دفتر برای کسب آرامش، سلامت روان جامعه و حمایت از پویش «در خانه می‌مانیم» برنامه ریزی و تدوین شده است.

متقاضیان می توانند جهت استفاده از این خدمات از طریق لینک های زیر اقدام نمایند.

کلینیک سلامت

مشاوره اجتماعی، فرهنگی و مذهبی