انتخاب دانشجوی نمونه در بخش‎های علمی (آموزشی و پژوهشی)، فرهنگی و اجتماعی و شئونات دانشجویی

۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۷۹۱۵ اطلاعیه ها

به منظور ایجاد پویایی و نشاط در محیط دانشگاه و ارتقای سطح علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و همچنین گرامی داشت دانشجویانی که با پای بندی به ارزش های والای دینی و انسانی در عرصه های یاد شده سرآمد محسوب می شوند، هرساله از بین کلیه دانشجویان واجد شرایط  دانشجوی نمونه انتخاب و طی مراسمی باشکوه از این دانشجویان تقدیر می شود.

برای این منظور دانشجویان واجد شرایط آیین نامه انتخاب دانشجوی نمونه بایستی مدارک خود را حداکثر تا ۲۶ فروردین ماه 1400 تحویل حوزه امور فرهنگی و اجتماعی نمایند.

بر اساس آیین نامه فعالیت دانشجویان در سه موضوع ، آموزش و پژوهشی ، فرهنگی و اجتماعی و شئونات دانشجویی ، امتیاز دهی می شود. در بخش آموزشی ، میانگین کل با حداقل ۱۸ برای مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ، کارشناسی ارشد با میانگین کل ۱۷ ، دکتری حرفه ای با میانگین کل ۱۶ و دکتری تخصصی با میانگین کل ۱۷ و میانگین نیمسال های تحصیلی معیار امتیاز دهی است ، امتیازات پژوهشی شامل موارد مختلف از جمله نگارش مقالات علمی ، ترجمه کتاب ، تالیف کتاب ، اختراع و نوآوری ، کسب مقام در جشنواره های عملی و ... است. در موضوعات فرهنگی و اجتماعی فعالیت های عام المنفعه ، عضویت در بسیج ، کسب مقام های ورزشی و... امتیازات مخصوص به خود را دارد.

رعایت شئون اسلامی و دانشجویی نیز موضوع دیگر برای انتخاب دانشجوی نمونه است. با کسب حداقل پنجاه درصد از امتیازات هر موضوع شرط اولیه انتخاب دانشجو نمونه است . برای دانشجویان نمونه در سطوح واحد ، استان و کشور علاوه بر لوح تقدیر ، جوایز دیگری نیز از جمله معافیت بخشی از شهریه در طول دوره تحصیل باقیمانده در نظر گرفته می شود.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به آیین نامه انتخاب دانشجوی نمونه مراجعه فرمایید.

لطفا برای دانلود فرم ها کلیک فرمایید.

لطفا برای اطلاع از جزئیات آیین نامه کلیک فرمایید.

لطفا برای دانلود الحاقیه انتخاب دانشجوی نمونه کلیک فرمایید.

حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی